نیروی حاصله از موتور خودرو از طریق گیربکس به دیفرانسیل و سپس به میلپلوس منتقل میشود که جهت جلوگیری از ورود گرد و غبار به داخل پلوس (که منجر به معیوب کردن آن میشود) از قطعهای به نام گردگیرپلوس استفاده میشود که برای سالم ماندن قسمت پلوس بازدیدهای دوره ای لازم میباشد.
میلپلوس از هر دو سمت دیفرانسیل به چرخ متصل میباشد (کلیه قطعات پلوس بر روی میلپلوس قرار دارد) که عملکرد آن در قدیم و امروز متفاوت است. در طراحی خودروهای جدید قطعهای به نام سهشاخهپلوس که درون سرپلوس قرار دارد، وظیفهی انتقال نیرو را بر عهده دارد. این قطعه میتواند نیروی بیشتری را نسبت به طراحی قدیمی پلوس انتقال دهد.
سر پلوس
سرپلوس قطعهای متحرک بوده که پلوس را به چرخها متصل میکند. این قطعه در هنگام دور زدن در پیچها شکسته نمیشود و در واقع چرخش دورانی آن را بر عهده دارد.
مشعلی پلوس
مشعلیپلوس قطعهای است که از جعبه دنده به سرپلوس وصل میشود و وظیفهی انتقال نیرو را دارد.
گردگیرپلوس
گردگیرپلوس قطعهای بسیار حساس بوده که دارای برآمدگی از سمت بیرون میباشد. این قطعه در صورت پارگی میتواند صاحبان خودرو را متحمل هزینه کند. البته در خودرو تندر90 به دلیل تخلیه روغن گیربکس منجر به از بین رفتن گیربکس میشود.
سه شاخه پلوس
این قطعه دارای دو نوع کنس کوچک و بزرگ است که کنس کوچک بیشترین کاربرد را دارد. نام گذاری سهشاخهپلوس به تعداد خارهای آن بستگی دارد که جهت استفاده در خودروها متفاوت میباشد. مثلا سهشاخهپلوس 20 خار ABS پراید، 22 خار پژو 405 و … که میتوان با شمردن خارها، نوع آن را تشخیص داد. بالا بودن تعداد خارهای سهشاخهپلوس جهت عملکرد سیستم گشتاور خودرو مناسبتر است. همچنین این قطعه وظیفه اتصال میلپلوس به مشعلیپلوس و انتقال نیرو را دارد.